2011. szeptember 29., csütörtök

Biztonsági őr jelvény - Amerikai EREDETI - - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

 
 
 
 
Biztonsági őr fémjelvény - SECURITY OFFICER & SECURITY GUARD felirattal eladó!
Eredeti!
Származási hely: USA New York City
Színe: ezüst & arany
A jelvények története:
1997-ben indított vállalkozásomban kiemelkedően igényes őrző-védő szolgálatot alkotva ilyen minőségi alap felszereltséggel láttam el az embereimet. Amerikai mintára, a kapcsolatom mindent beszerzett, amely alap lenne az Uniós országok, igényes biztonsági őr formaruha kialakításához.
A mai magyar őrző-védő, vállalkozások:
Sajnálatos módon, a sorra alakuló elküldött, vagy nyugdíjas rendőrség kötelékéhez tartozó volt magas beosztású, de válalkozást vezetni tudó emberek annyira „ lenyomták” és felhígították a munkakört, hiszen mindenki tudja, milyen minimálbérekkel foglalkoztatják az embereiket.
Én ezért is 2 éve abbahagytam a vállalkozás eme formáját, hiszen mind a kamara, mind a rendőrség elvárásai és irányukban történő fizetések horribilisek, miközben miattuk ebben a szakmában még a létminimumot sem haladja meg az átlag kereset.
A példa:
Az 500-1000 Ft terjedő kifizetett órabért már nem tarthattam fenn, mert a többi vállalkozás 290-420 forintért foglalkoztatta a felkészült  munka társakat, ezzel a piacot elárasztva és minőségben is  tönkretéve a szakma minden szépségét.
Sajnos sok idő fog eltelni, amikor az emberek büszkén, és tisztelettel nézhetnek fel egy igányes formaruhát viselő magyar biztonsági emberekre!
Több termék megvásárlása esetén, a postaköltség 40 % átvállalom!
 


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-08 06:44
. Biztonsági őr jelvény - Amerikai EREDETI - - Jelenlegi ára: 3 000 Ft